Kostvejledning for børn

Et varigt vægttab for børn begynder med
støtte fra hele familien

Børn og unge, der vejer for meget, får problemer både nu og senere i livet. Derfor handler det om at sætte ind med kostvejledning for børn og et vægttab hurtigst muligt.

Børn har ofte ikke brug for hurtigt at tabe de overflødige kilo. For dem handler det først og fremmest om at ændre vaner.

Børns vaner er vidt forskellige fra barn til barn og dermed er løsningen også forskellig fra barn til barn. Vaner er en af de vigtigste faktorer i forbindelse med børns vægttab.

Én ting går igen hos alle de børn, vi som kliniske diætister gennem tiden har hjulpet til vægttab: Hele barnets familie har ændret de samme vaner.

Børn kopierer i høj grad de voksnes vaner, når det gælder mad og bevægelse. Derfor skal vi have hele familiens mad- og bevægelsesvaner med, hvis dit barns vægttab skal blive en succes.

Diætisterne fra Slanke+ tager sig tid til at lære dit barn og familien at kende og forstå jeres behov. Derefter finder vi netop barnets vej frem mod et slankere liv med mere glæde og velbefindende.

Bestil en indledende og uforpligtende afklaringssamtale i telefonen. Så afdækker vi, hvordan jeres barns vægttab kan opnås*

Se videoen

Opfølgende forløb hos Slanke+