Silkeborg kommune

Vægttab begynder med hjælp fra diætist i Silkeborg

Slanke+ er din mobile diætist der kører ud, uden at det koster ekstra. Kostvejledning fra vores kliniske diætister kan hjælpe dig til vægttab.

Det koster ikke ekstra, at få vores professionelle diætister på besøg i hjemmet, men vi oplever, at dette er en effektiv måde at kickstarte et sundt vægttab. Mange af vores klienter føler sig nemlig mere komfortable med at tale om deres vægttabsudfordringer, når de befinder sig indenfor hjemmets trygge vægge.

Vores diætister i Silkeborg har grundig erfaring med at hjælpe både voksne og børn med at opnå et varigt vægttab. Hvert diætist-forløb indledes med en uddybende konsultation, som har til formål at afdække følgende:

Hvorfor vil du tabe dig?
Hvor meget vil du tabe dig?
Hvad har du tidligere gjort for at tabe dig?

På baggrund af denne indsigt kan vores diætist hjælpe dig med at tilrettelægge det rigtige forløb, der passer til dig og din situation.

Vores mål er at give dig de nødvendige værktøjer til at foretage en positiv livsstilsændring og derved opnå fornyet energi i din hverdag. Vejen til en varigt vægttab er lyst, og derfor har vi ingen intention om at afholde dig fra alt det mad, du holder af – du skal blot få et sundere forhold til denne type mad, og lære at kontrollere indtaget.

Kontakt Slanke+ i dag og få en uforpligtende snak med en autoriseret klinisk diætist.

Vi kommer i hele Silkeborg Kommune.