Kolding kommune

Koldings mobile diætist hjælper med vægttab

Vi hjælper alle voksne, børn og unge som har udviklet overvægt og deres familier.

Som din lokale diætist i Kolding kan vi hjælpe dig med at realisere dine drømme om et varigt vægttab. Vi har grundig erfaring med at hjælpe voksne, børn og unge med at ændre deres dårlige madvaner og derved foretage positive livsstilsændringer.

At tabe sig skal ikke være en sur pligt. Det skal være en lyst og fornøjelse. Det er en af grundene til, at traditionelle slankekure, hvor du skal forsage alt det, som du holder af, meget sjældent fører til vægttab. Mange oplever, at de taber sig i forbindelse med en slankekur – blot for at tage det hele på igen, når kuren er slut.

Med råd og vejledning fra vores diætist i Kolding, får du professionel hjælp til både at tabe dig – og til at holde vægten ned på det nye niveau bagefter.

Hvis du ligesom mange andre, har svært ved at finde motivationen til at opnå et varigt vægttab, så kan du med fordel benytte dig af vores diætist-tilbud i Kolding. Vi giver dig de rette værktøjer, så du fremadrettet kan lykkes med dit vægttab og opnå fornyet energi i din hverdag.

Du får en professionel diætist hjem til dig, som i fællesskab med dig afdækker dine personlige mål og muligheder. Denne indledende konsultation varer 75 minutter og forpligter ikke til køb af mere. Men har du brug for det, kan du efterfølgende tilkøbe et attraktivt forløb på tre måneder, hvor du løbende får personlig vejledning og coaching af en professionel diætist.

Kontakt Slanke+, din mobile diætist i Kolding.