Herning kommune

Tab dig med professionel hjælp fra diætist i Herning

Kom igang med dit varige vægttab, uden at skulle ud af døren. Vi hjælper børn, unge og voksne til varige vægttab i hele Herning. Slanke+, Autoriseret klinisk diætist.

Professionel vejledning fra en diætist i Herning kan foranledige et effektivt og varigt vægttab. Vores konsultation foregår hjemme hos dig, hvor du i trygge rammer kan påbegynde din rejse mod en sundere livsstil. I samarbejde med en professionel diætist vil du få de nødvendige værktøjer til at foretage en positiv livsstilsændring og derved opnå fornyet energi i din hverdag.

Hører du til dem, der er trætte af ugebladenes mange slankekure, som lover dig guld og grønne skove, så kan du med fordel overveje at søge professionel hjælp til vægttab fra Slanke+. Vi tilbyder professionelle tilbud, hvis du mangler en diætist i Herning Kommune, og vi har grundig erfaring med at hjælpe børn, unge og voksne til varige vægttab.

Vores tilgang til vægttab er, at du skal spise det, som du kan lide. Du skal bare gøre det på en anden måde end i dag, hvor det giver dig problemer med vægten. Det er dét, vores diætist i Herning kan hjælpe dig med.

Vi indleder alle vores behandlinger med et personligt møde, hvor vi har mulighed for at afdække dine individuelle mål og muligheder. Måske er denne konsultation det eneste, der skal til, for at få dig på rette kurs. Måske har du efterfølgende brug for yderligere hjælp og vejledning af vores professionelle diætist i Herning.

Hos Slanke+ får du vejledning, af en diætist, i det tempo som passer dig bedst.