Billund kommune

Få hjælp fra diætist til vægttab i Billund

Overvægt udgør et alvorligt problem for mange børn og voksne i Danmark. Hvis du ligesom mange andre ønsker et effektivt og varigt vægttab, så kan du med fordel benytte dig af en professionel diætist i Billund.

Slanke+ har grundig erfaring som mobil diætist i Billund Kommune. Vi tilbyder at komme hjem til private med henblik på at kickstarte et sundt og varigt vægttab. Det kan til tider være nemmere at snakke om de udfordringer og vanskeligheder, man oplever i forbindelse med et vægttab, hvis man befinder sig indenfor hjemmets trygge vægge.

Vores professionelle diætister kan hjælpe dig på flere måder, men vi begynder altid med en indledende konsultation, hvor vi afdækker dine forventninger og ønsker til vægttabet, samt hvordan disse drømme realiseres.

Den indledende konsultation koster 995 kroner og forpligter ikke til køb af mere.

Efter den indledende konsultation, kan du vælge mellem tre forskellige forløb, der alle varer tre måneder. I de forskellige forløb får du et antal coachende øvelser pr. mail. Afhængigt at dine behov, kan vi herefter maile og skype sammen, for at sikre, at du opnår dine delmål og fastholder motivationen.

De tre pakker er forskellige fra hinanden, så du har mulighed for at vælge det forløb, som passer allerbedst til dig og din situation. Samtlige pakker er baseret på grundig vejledning af en professionel diætist, og udbydes til en favorabel pris.