Bliv inspireret til sund livstil på arbejdspladsen

Foredrag om sundhed på arbejdspladsen

Som arbejdsplads er det vigtigt at prioritere sundheden for sine medarbejdere. En sund livsstil er et godt udgangspunkt for livstilfredshed, større overskud i hverdagen og generel sundhed hos medarbejderne. Dog kan det være svært for ens medarbejdere at overskue, hvor man helt præcist skal begynde for at starte en sund livsstil. Det kan også være svært at finde motivationen til at begynde en sund livsstil.

Derfor er det Slanke+’s mål at ændre dette. Vi gør dette ved at tilbyde foredrag om sundhed på arbejdspladsen fra vores professionelle og kompetente eksperter. Vores eksperter er uddannet kliniske diætister, så vi kan vejlede i alle aspekter af sundhed og vægttab. Også på den måde at medarbejderne ikke er nødsaget til at sige nej tak til den mad, som de holder af, men kan fortsætte med at spise den måde, som de nyder.

Det har også klare fordele for virksomheden at tilbyde foredrag om sundhed på arbejdspladsen til sine medarbejdere. Dels giver det bedre trivsel og sundhed hos medarbejderne, lavere sygefravær og større arbejdsglæde. Bl.a. er en sund livsstil en måde at undgå livsstilssygdomme på, hvilket gør, at der kommer færre sygedage i virksomheden. Desuden kan du også sikre en større produktivitet og fastholdelse af medarbejderne ved at prioritere og informere dem om en bedre sundhed. Din virksomhed vil også sende et positivt billede udadtil ved at vise, at man går op i sine medarbejderes trivsel og sundhed.

Vi tilrettelægger foredragene på en måde, så de passer til den enkelte virksomheds behov og forventninger. Derfor er det i samarbejde med virksomheden, at vi udvælger emner og temaer, så det kommer til at passe præcist til virksomhedens krav til foredragene.

Bag Slanke+ er der medarbejdere med adskillige års erfaring som kliniske diætister. De kliniske diætister har stor erfaring fra en lang række områder – bl.a. hospitaler, familievejledning og undervisning på uddannelser. Dermed kan I være sikre på at få topprofessionel vejledning fra højtuddannede og erfarne kliniske diætister.

Vi mener desuden, at det er vigtigt, at man bliver inspireret til en sund livsstil. Den enkelte medarbejder vil derfor blive gjort bevidst om sin livsstil og spisevaner, så man fremover kan reflektere over sin sundhed og livsstil. Det mener vi er den bedste måde at fremme sin sundhed på, frem for at man skal følge strenge krav.

Tøv derfor ikke med at kontakte os om foredrag om sundhed på arbejdspladsen. Det er din virksomheds måde at sikre på, at I får medarbejdere med fysiske overskud, arbejdsglæde, og at I som virksomhed får færre sygedage.

Se videoen