Foredrag om vægttab

Bliv inspireret til sund livsstil for børn, unge og voksne

Slanke+ guider jer igennem sundhedsjunglen med et veloplagt foredrag til skoler, institutioner og andre, som arbejder med børn og unge. Vi holder også foredrag om voksnes overvægt.

Alle har holdninger til mad, få har konkret viden. Samtidig bombarderes vi konstant med sundhedsbudskaber fra medierne, ofte med forskellige og modsatrettede budskaber. For at kunne navigere i denne jungle, kan et foredrag omkring sundhed være det, som får jer videre i den rigtige retning.

Kenneth Christensen fra Slanke+ er en erfaren foredragsholder, der gennem mange år har arbejdet med børn, unge og voksne, som har udviklet overvægt.

Et foredrag fra Slanke+ er relevant for alle, der arbejder professionelt med børn og unge og vil sætte fokus på sunde kostvaner og overvægt.

Det kan være kommuner eller regioner, der vil styrke indsatsen på området. Det kan også være børnehaver, skoler og efterskoler, som vil støtte ansatte og forældre i arbejdet med at sikre sunde kostvaner. Foredraget er også oplagt til foreninger.

Kenneth Christensen holder også foredrag om voksnes overvægt.

Nøgleordene i vores foredrag er dialog med deltagerne, tid til spørgsmål undervejs igennem oplægget, højt fagligt niveau og engagement. Ønsker I/du at læse mere om vores foredrag til virksomheder, så klik på linket foredrag om sundhed på arbejdspladsen.

Se videoen